KRYDDAN  

i TILLVARON

Kryddboden

Det första du känner när du kliver in i den lilla boden är den helt underbara kryddoften som slår emot dig.

Bara den gör att du kommer att känna dig lugn och lycklig. När du sedan har fått lukta, känna och smaka på alla de produkter vi har kommer lyckan att vara än större.

En härlig känsla i din själ som du kommer att bära med dig länge.

Hos oss hittar du ekologiska produkter från jordens alla hörn såväl som de produkter vi själva har producerat lokalt. Vår egen honung i olika smaker står på många matbord och du hittar snart din egen favorit.

Vi har egengjorda kryddblandningar som passar till det mesta eller varför inte pröva vår egenkomponerade snapskrydda. Vi säljer också saft, sylt, chutney, marmelad och vinäger av hög kvalitet och som alla är producerade av Kryddan själv och av ekologiska produkter så långt det går.

Sortimentet växlar med årstiderna och vi lanserar därför olika specialprodukter beroende på tid på året. Följ vår blogg så blir du snabbt uppdaterad om vad som är på gång i kastrullen och vilka produkter som kommer att finnas i butiken. Julen har en speciell plats för oss och inför juletid har vi utvalda julvaror.

Du finner även våra egna teblandningar i Kryddboden och den utsökta och uppskattade chokladen från Stockholms Chokladfabrik. Lokalproducerad rybsolja från Husbys egna oljeshejker har vi naturligtvis också.